Wat doen wij

Wat wij voor u doen

Als integraal onderdeel van de Vprintgroep is onze specialisatie gericht op gepersonaliseerde printconcepten, promotionele campagnes, cards, and loyalty programma’s. Wij vervaardigen diverse gepersonaliseerde en complexe printproducten via inline finishing. Echter, voor i-press gaat de betrokkenheid verder dan dat. Wij leveren een allesomvattend concept en zorgen ervoor dat een mailing of printmarketing campagne volledig wordt gerealiseerd.
Your vision, our expertise: From concept to conversion.

(Gepersonaliseerde) Print producties, direct mail

Met onze 18 geavanceerde finishing lijnen hebben wij de capaciteit om zeer grote oplages in korte tijd te produceren. Onze productielijnen zijn technologisch geavanceerd en innovatief. Of het nou een klassieke mailing met envelop betreft of een selfmailer met coupons, de expertise is bij ons in huis.

Inline beschikken we over ontelbare mogelijkheden, waaronder: verschillende papierbanen samenvoegen, vouwen, stansen, perforeren, partieel belijmen, krasinkt, geurinkt, UV lak, gommering, jetlabels (stickers), pick ‘n place. Desgewenst in combinatie met diverse personalisatie technieken zoals inkjet, laser, jetrion, digitaal in zwart of geheel full colour.

Loyalty- en Giftcards

(Plastic) cards worden gebruikt in vrijwel alle sectoren van het dagelijks leven. En zelfs in deze digitale tijden worden tastbare lidmaatschapspasjes nog enorm gewaardeerd. Ook giftcards zijn tegenwoordig niet meer weg te denken!

i-press produceert jaarlijks miljoenen (gepersonaliseerde) cards in verschillende materialen en formaten en afwerkingen. Van papier en plastic tot hout en gras! Met of zonder keytag.. het kan allemaal!

Wij helpen u bij de opzet van uw kaartencampagne. We verzorgen de productie, bedrukking personalisatie, gegevensopslag en de verzending! Ook verzorgen we de dagelijkse verzending van de cards aan uw klanten (nieuwe leden, duplicaten, mutaties).

Loyalty campagnes:
Kassa-acties, winacties, kraskaarten

De expertise bij i-press reikt verder dan alleen dat wat u ziet. Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren van zeer complexe en omvangrijke productieprocessen, waarbij verschillende processen naadloos op elkaar moeten aansluiten. Voor ons geldt: hoe complexer het traject, des te leuker we het vinden! Dus wilt u dat wij uw winacties voor uw winkels verzorgen? Wij produceren de stickers, kraskaarten, boekjes of wat u maar wilt! Ook verzorgen we de poster, displays, doosjes, de verpakking en de distributie.

Dataservice

Wij zorgen ervoor dat uw adressenbestanden de juiste behandeling krijgen. Maar onze programmeurs kunnen meer!

Heeft u ontzettend veel gegevens van uw klanten, maar weet u niet hoe u die gegevens kunt gebruiken? Wij helpen u om het meeste uit uw data te halen! Onze programmeurs maken gebruik van geavanceerde AI-modellen en kunnen uw data analyseren en verbanden leggen, daardoor kunt u doelgericht en zeer persoonlijk uw klanten aanspreken. U kunt specifieke producten aanbieden die bij het koopgedrag van uw klant passen, of u kunt aanbiedingen doen die passen bij het lidmaatschap van uw klant. Naast onze printproducten kunnen we u ook helpen bij online applicaties die (eventueel) corresponderen met uw printproducten.

Lettershop, Handling, Verpakken

Minstens net zo belangrijk als het productieproces is de handling. Ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Machinale, handmatige verwerking of hybride producties behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij efficiënte en effectieve verzendoplossingen. Van de nationale postdiensten tot alternatieve aanbieders, koeriersdiensten en gespecialiseerde leveranciers, wij begrijpen de diversiteit en de specifieke kenmerken van elk postaanbieder binnen Europa.

i-press heeft een grote kennis en toegevoegde waarde op het gebied van distributie. Denk aan het bevoorraden van ketens waarbij grote aantallen aan veel filialen stipt in korte tijd moeten worden geleverd. Wij begrijpen dat een maildatum voor u heilig is en te laat leveren gemiste omzet tot gevolg heeft.

Innovatief, creatief en flexibel